avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mansarda,cosmar la bloc!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mansarda,cosmar la bloc!

Locuiesc la bloc, mansarda imi face viata grea!
O firma a obtinut, in conditii ilegale dupa parerea mea, aprobare sa inceapa lucrurari de santier la noua mansarda din scara in care locuiesc. Nu stiu cum a fost posibil ca ei sa primeasca aprobarea. Eu unul nu am semnat nimic, si nu am fost de acord lafel mai multi vecini din scara. Din cate stiu eu este de ajuns ca unul singur sa se opuna ca astfel sa nu se intample nimic.
Zgomotul si vibratiile sunt infernale. Astazi au intrecut orice limita. Imi vibreaza tot apartamentul,daca o tin tot asa imi dua tencuiala jos de pe pereti. Nu este o gluma tamplaria din pvc vibreaza intr-un hal alarmant. Cu acesti indiviz nu ma inteleg, nu am reusit sa le explic nimic. nervi si iar nervi.
As dori sa stiu cui tre sa ma adresez,ca sa mi se faca dreptate. Unde trebuie sa ma duc ca sa fac reclamatie. Sase luni o sa dureze constructia dinc ate am citit pe afis. Tot pe afis scrie numele firmei impreuna cu numarul de inregistrare al aprobabrii pe care il au. Credeti ca imi vor fi de folos aceste informatii ?
Va rog ajutati-ma!
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 08:44, 3 Noiembrie 2011
Daca acei muncitori lucreaza ziua 8 ore, incepand si terminand la ore rezonabile, ce sa le faceti ?. Dvs. inteleg ca doriti de la acestia sa lucreze mai in liniste, dar oare este posibil ?. Oare acestia fac galagie si larma numai sa se afle in treaba sau asta impune procesul tehnologic?. Daca am tine cont sa nu deranjam pe nimeni ... nu s-ar mai construi nimic in tara.
Daca sunteti atat de deranjat de ce nu plecati de acasa in timpul zilei undeva unde este liniste ,intr-un parc de exemplu sau cateva luni in concediu la tara?.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mansardare 2011 izaandre izaandre Buna ziua! Stau intr-un bloc construit in anul 1974 la etajul 4. Se doreste mansardarea blocului,dar eu nu sunt de acord,pentru ca am doi copii mici si imi e ... (vezi toată discuția)
Mansardarea blocului scarlett scarlett Locuiesc la et 4 al unui bloc format din 2 scari. Locatarii din scara mea sunt de acord cu mansardarea scarii . As vrea sa stiu daca am nevoie de acordul ... (vezi toată discuția)
Zgomot de la constructia unui supermarket mihalutza2003 mihalutza2003 As dori sa stiu carui institutii din Timisoara sa ma adresez in legatura cu galagia produsa de la constructia unui supermarket intr-o zona exclusiv ... (vezi toată discuția)