avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... varsta pensionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

varsta pensionare

Mama mea are 50 de ani si 33 de ani de munca. La ce varsta poate iesi la pensie, fara sa-i afecteze pensia? Ca profesie este gestionar la o intreprindre si si-a luat toate gradele de gestionar.si mai are un serviciu de administrator de bloc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 26 Septembrie 2008
Anii de munca au importanta, in stabilirea pensiei ... dar cea mai mare pondere o au salariile avute in perioada lucrata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala oanaboros oanaboros Mama mea urma sa iasa la pensie anticipata anul acesta,dar din cauza ca acestea au fost sistate nu a mai apucat sa ia.Stiu ca din 1 ian.2011 va fi adoptata o ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata stefaste stefaste Rog frumos pe cineva care ma poate ajuta c-un raspuns referitor la varsta de pensionare. Art.62-(1) Pensia anticipata se cuvine,cu cel mult 5 ani inaintea ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala DanielaCanareica DanielaCanareica Mama mea e nascuta pe 6.11.1956 si are 37 de ani vechime , cand poate iesi la pensie ... (vezi toată discuția)