avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Durata proces in strainatate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Durata proces in strainatate

Am un amic care este inchis dincolo pentru furt au fost 4 la fapta respectiva dar la prins doar pe el.Prejudiciul este recuperat.Dar el are cazier aici in tara.El este inchis de o luna nu sa dat sentinta in cazul lui deoarece nu ia prins pe ceilalti.A recunoscut totul.Cam cat timp l.ar putea tine asa fara sa ii dea o sentinta daca ceilalti 3 nu vor fi prinsi?Se poate sa ii dea sentinta condamnarea in lipsa lor?Multumesc frumos.O seara buna.
Cel mai recent răspuns: ContSters228182 , utilizator 21:45, 2 Noiembrie 2011
Depinde unde acel „dincolo” si ce prevede legislatia respectivului stat. In principiu, pot sa il tina cat doreste instanta si procuratura.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
Alex_Munteanu a scris:

Depinde unde acel „dincolo” si ce prevede legislatia respectivului stat. In principiu, pot sa il tina cat doreste instanta si procuratura.


In Elvetia este inchis
Asta inseamna ca il pot tine ani de zile fara sa ii dea o sentinta?Multumesc
Contactati un avocat din Elvetia (exista cativa romani avocati in Elvetia). Legea difera de la canton la canton in Elvetia.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ancheta-sentinta ContSters228182 ContSters228182 Buna ziua imi puteti spune va rog frumos dupa ce se inchide o ancheta,in cat timp se da sentinta?Aproximativ.Va multumesc frumos.O zi frumoasa. (vezi toată discuția)
Posesie droguri de mare risc pentru consum propriu just2015 just2015 Buna ziua! In urma cu cateva zile, la o perchezitie in masina personala a unui prieten a fost gasit acesta si inca 2 amici cu droguri asupra lor. Amicul meu ... (vezi toată discuția)
Furt calificat - oglinzi auto simply_me simply_me Buna ziua. Am fost prins in flagrant de catre politie furand oglinzi auto impreuna cu un amic. Eu eram cel care statea de 6 iar el l-e lua de pe masina. Am ... (vezi toată discuția)