avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ancheta-sentinta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ancheta-sentinta

Buna ziua imi puteti spune va rog frumos dupa ce se inchide o ancheta,in cat timp se da sentinta?Aproximativ.Va multumesc frumos.O zi frumoasa.
Cel mai recent răspuns: ContSters228182 , utilizator 11:54, 10 Noiembrie 2011
Dupa ce se inchide ancheta, dosarul este inaintat Instantei de judecata, sau nu, depinde de caz.Daca il inainteaza, depinde cati inculpati sunt in dosar, cate parti vatamate, daca recunoasteti sau nu fapta, etc.
Multumesc frumos. Fapta a fost recunoscuta prejudiciul recuperat erau 4 a fost prins doar ceilalti 3 sunt de negasit.
Daca pe ceilalti 3 nu i.au prins va fi inaintat instantei de judecata dosarul?Multumesc
Da binenteles, asa cum s-a cercetat si instrumentat dosarul in lipsa acestora asa va fi si procesul. Ei vor fi citati la ultimul domiciliu si procesul se va judecata in lipsa acestora.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata proces in strainatate ContSters228182 ContSters228182 Am un amic care este inchis dincolo pentru furt au fost 4 la fapta respectiva dar la prins doar pe el.Prejudiciul este recuperat.Dar el are cazier aici in ... (vezi toată discuția)
Aducerea la cunostinta a mandatului de executare a pedepsei emis in lipsa danielungureanu31 danielungureanu31 O persoana condamanata definitiv in lipsa este prinsa la intrarea in tara de organele politiei de frontiera si depusa la arestul politiei cel mai apropiat. ... (vezi toată discuția)
Se poate acord recunoastere vinovatie pe jumatate? aidu aidu Fata de acuzatiile de amenintare si hartuire Pot sa ii propun procurorului sa inceteze sau sa renunte la urmarirea penala pt hartuire. si in schimb sa ... (vezi toată discuția)