avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in specialitate studii pentru contractuali
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in specialitate studii pentru contractuali

as dori sa stiu mai multe despre vechimea in specialitatea studiilor . in momentul de fata sunt angajata pe post contractual . din 2007 detin licenta pentru SSD in administratie publica ,iar din 2008 licenta facultate tot administratie publica.abia din anul 2009 am fost trecuta la S consilier I . Deci practic fac aceleasi lucruri prin fisa postului ce am facut de 14 ani la acelasi loc de munca doar ca din 2007 am si prerogative de putere publica.In acest caz, care este , in momentul de fata, vechimea in specialitatea studiilor?
Cel mai recent răspuns: arodan , utilizator 15:46, 3 Noiembrie 2011
sincer nu am castigat nimic din contra mi s/a redus cu vreo 200 lei salar. in loc sa/mi majoreze cu pana 20%
pana in 2007 a fost post functie publica si s/a transformat in contractual S , deci postul a fost vacant
Nu am vorbit de castig material ci ca si vechime in profesie.
Nici nu era in intentia mea sa va supar doar sa va explic lipsa obligatie de transformare a postului
nu m/am suparat deloc, constat ca unele persoane cand termina facultatea, ex. drept in 2 ani au ajuns din functie publica incadrat inginer ajuns consilier juridic superior.
Plus ca la mine in fisa postului s/au comasat 2 fise de post a doua posturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare personal contractual! florinsadova florinsadova Sunt incadrat pe functia de inspector IA la o primarie si am absolvit SSD sectia TCM in anul 1992 .Precizez ca lucrez in domeniu la serv. termoficare.Anul ... (vezi toată discuția)
Studii superioare nerecunoscute zama cristian zama cristian Ce se intimpla cu cei ce au terminat facultati neacreditate, carora le-au fost date adeverinte de studii ce sunt valabile pentru un an, nu li s-a eliberat ... (vezi toată discuția)
Reincadrare studii superioare octaviac octaviac Buna ziua. Lucrez la Biblioteca Judeteana Bistrita Nasaud de 12 ani. Sunt incadrata cu studii SSD pe postul de bibliotecar (am absolvit Colegiul Universitar de ... (vezi toată discuția)