avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declararea punctului de lucru nou infiintat la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declararea punctului de lucru nou infiintat la organele fiscale teritoriale

Am infiintat un punct de lucru in raza aceleias administratii locale unde se afla sediul societatii.
In acest caz este obligatoriu declararea infiintarii punctului de lucru la administratia fiscala, avand in vedere faptul, ca impozitul pe salarii se vireaza la aceeias primarie ?
Art.32 alineatul 7 din Legea 273/2006 mi se pare interpretabil.
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 16:01, 25 Septembrie 2008
Orice punct de lucru trebuie declarat, in conformitate cu prevederile art. 71 din Ordonanţa Guvernului nr. 92 din 24 decembrie 2003, republicată, privind Codul de Procedură Fiscală, contribuabilii au obligaţia de a declara organului fiscal competent din subordinea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, în termen de 30 de zile, înfiinţarea punctelor de lucru denumite în continuare sedii secundare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru Am o societate comerciala in Bacau,si am deschis un punct de lucru in Piatra Neamt,ce taxe si impozite trebuie sa platesc la administratia financiara si ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru dozo dozo Odata cu deschiderea soc.com.am deschis si un punct de lucru diferit de sediul social, se afla in alta localitate, dar in acelasi judet. Trebuie sa mai merg ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - e necesar un punct de lucru? Cimss Cimss Buna ziua, mi-am infiintat o intreprindere individuala cu sediul la mine acasa avand obiectul de activitate : acvacultura in ape dulci, insa am arendat de la ... (vezi toată discuția)