Iuliana  lUMINITA Mandrescu 
	    	Consilier juridic

Iuliana  lUMINITA Mandrescu 
	    	Consilier juridic	    

andral 
	    	Utilizator

andral 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ginabis	                   

BUNA ZIUA
AM SI EU O PROBLEMA CU O FIRMA CU CARE LUCREZ .
AM COLABORAT CU O FIRMA  DIN PACATE NU AM FACUT UN CONTRACT DE COLABORARE , SI ACESTIA  AU RAMAS CU ... (vezi toată discuția)
	                    ginabis	                   

BUNA ZIUA
AM SI EU O PROBLEMA CU O FIRMA CU CARE LUCREZ .
AM COLABORAT CU O FIRMA  DIN PACATE NU AM FACUT UN CONTRACT DE COLABORARE , SI ACESTIA  AU RAMAS CU ... (vezi toată discuția)

fany22	                   

Buna,
Am nevoie urgenta de ajutor: soc. com. unde sunt admin. a incheiat contract cu o alta soc. com. am contract, o factura restanta (pe care nu vor sa ... (vezi toată discuția)
	                    fany22	                   

Buna,
Am nevoie urgenta de ajutor: soc. com. unde sunt admin. a incheiat contract cu o alta soc. com. am contract, o factura restanta (pe care nu vor sa ... (vezi toată discuția)

OANA GORAN	                   

ce se va aplica ??? caci oug 119 nu abroga pe 5/2001, deci merg in paralel?? 
astept pareri  care este mai avantajoasa??? adica recuperare rapida si ... (vezi toată discuția)
	                    OANA GORAN	                   

ce se va aplica ??? caci oug 119 nu abroga pe 5/2001, deci merg in paralel?? 
astept pareri  care este mai avantajoasa??? adica recuperare rapida si ... (vezi toată discuția)