avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl indrumari dupa infiintare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl indrumari dupa infiintare

buna ziua,
lamuriti-ma si pe mine va rog frumos
Cine imi spune ce documente trebuie sa cumpar dupa ce am infiintat srl-ul?(registrul de casa,nir,facturier,etc...)
contabilul? adm financiara? :-/
buna am iar nevoie de ajutor urgent :"> va rog nu am declarat pt. de lucru deoarece nu aveam contractu de spatiu ... acum il am am vorbit cu contabila mea despre declararea pt.-ului de lucru si despre cat costa mi-a zis ca vorbeste cu fratele iei care este avocat sa-l intrebe cat imi ia ce ma svatuiti sa angajez un avocat sau sa ma ocup eu ? tinand cont de faptu ca nu stau prea bine cu bani as prevera sa merg ieu ... dar va rog sa ma indrumati am firma inregistrata la registru comertului in sectoru 3 bucuresti VA ROG AJUTATI-MA:worthy:
ailin a scris:

buna am iar nevoie de ajutor urgent :"> va rog nu am declarat pt. de lucru deoarece nu aveam contractu de spatiu ... acum il am am vorbit cu contabila mea despre declararea pt.-ului de lucru si despre cat costa mi-a zis ca vorbeste cu fratele iei care este avocat sa-l intrebe cat imi ia ce ma svatuiti sa angajez un avocat sau sa ma ocup eu ? tinand cont de faptu ca nu stau prea bine cu bani as prevera sa merg ieu ... dar va rog sa ma indrumati am firma inregistrata la registru comertului in sectoru 3 bucuresti VA ROG AJUTATI-MA:worthy:

Pentru declararea punctului de lucru aveti nevoie de urmatoarele acte:
- hotararea AGA/ decizia asociatului unic;
- contor de cuvinte pentru hotarare;
- contract de comodat si copie dupa titlul de proprietate al spatiului in cauza SAU contract de inchiriere - daca acesta din urma este inregistrat la administratia financiara nu mai este nevoie de titlul de proprietate;
- daca punctul de lucru este intr-un bloc - acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari (exista formular tip pe site-ul onrc);
- declaratie model 2 sau 3 dupa caz - se gaseste tot pe site-ul onrc;
- cerere tip;
- 2 timbre judiciare a cate 0.15 lei fiecare sau unul mai mare.

Le puneti intr-un dosar cu sina si mergeti la Registrul Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Toate impozitele si taxele pentru s.r.l. IB IB Care sunt si care este cuantumul impozitelor si taxelor pe care le datoreaza un S.R.L. cu activitatea principala de consultanta, pentru asociati si pentru ... (vezi toată discuția)
Contributii 2008 ContSters60781 ContSters60781 Ar putea cineva sa ma ajute cu o lista cu procentele pentru toate contributiile salariale pentru angajator si angajat, incepand cu 1 dec 2008 ? (nu numai ce ... (vezi toată discuția)
Contributie fond sanatate iulia-simona iulia-simona In anul 2007, contributia la fd de sanatate asigurati (art 257 din L95/2006) era de 6,5%. Legea bugetului de stat pt anul 2008 (L 388/31.12.2007 art 9) a ... (vezi toată discuția)