Nicoleta Silvia H. 
	    	Consilier juridic

Nicoleta Silvia H. 
	    	Consilier juridic	    

mdcc 
	    	Utilizator

mdcc 
	    	Utilizator	    

Iuliana Cermak 
	    	Avocat

Iuliana Cermak 
	    	Avocat	    

picolla 
	    	Utilizator

picolla 
	    	Utilizator	    

picolla, utilizator
 picolla, utilizator 	
			~ final discuție ~
 alinamariabrasoveanu	                   

Buna ziua,
Parintii mei sunt divortati si au un bun comun impreuna si anume un imobil cu 3 camere. Partajul nu a fost facut datorita faptului ca nu au fost ... (vezi toată discuția)
	                    alinamariabrasoveanu	                   

Buna ziua,
Parintii mei sunt divortati si au un bun comun impreuna si anume un imobil cu 3 camere. Partajul nu a fost facut datorita faptului ca nu au fost ... (vezi toată discuția)

ralu1981	                   

Buna ziua.Ma confrunt si eu cu o situatie juridica,in sensul ca sunt intr-un litigiu de munca cu un fost angajator,ne judecam deja de 4 ani.La momentul de fata ... (vezi toată discuția)
	                    ralu1981	                   

Buna ziua.Ma confrunt si eu cu o situatie juridica,in sensul ca sunt intr-un litigiu de munca cu un fost angajator,ne judecam deja de 4 ani.La momentul de fata ... (vezi toată discuția)

ContSters139941	                   

bunicii mei au avut o casa la tara.intre timp ei au decedat.au avut un copil ,adica pe mama mea!intre timp a decedat si mama .familia noastra a ramas cu 3 ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters139941	                   

bunicii mei au avut o casa la tara.intre timp ei au decedat.au avut un copil ,adica pe mama mea!intre timp a decedat si mama .familia noastra a ramas cu 3 ... (vezi toată discuția)