avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz in cazul demisiei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz in cazul demisiei

Buna, Lucrez la o firma pe postul de sef depozit si conform noului cod al muncii preavizul in cazul demisiei este de 20 zile lucratoare pt functii de executie si 45 de zile lucratoare pt functii de conducere. As dorii sa stiu exact pt sef depozit ce functie este si daca sunt obligat sa semnez aest act aditional pe care mi-l impune firma.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 4 Noiembrie 2011
În sensul codului muncii, funcţiile de conducere sunt cele definite prin lege sau prin reglementări interne ale angajatorului. Deci daca organicrana angajatorului prtevede postul dv. ca post de conducere atunci detineti o asemenea funcrtie cu toatre consecinbtele ce decurg de aici
Nu sunteti obligat sa semnati acel act aditional ... nesemnarea lui inseamna ca acesta nu-si va produce efecte juridice ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de preaviz marinica_ph marinica_ph buna ziua, ocup functia de sef depozit la un dealer auto din martie 2011. Pe 22.102012 mi-am dat demisia si directorul mi-a cerut un preaviz de 45 de zile ... (vezi toată discuția)
Care este perioada preavizului in cazul demisiei? cum identific daca am o functie de executie sau de conducere? diana_ro diana_ro Buna ziua, Din Codul muncii: Art. 81 (4) Termenul de preaviz este cel convenit de parti in contractul individual de munca sau, dupa caz, cel prevazut ... (vezi toată discuția)
Preaviz pentru sef serviciu sir28 sir28 buna ziua, am o prietena incadrata ca sef serviciu propriu ssm care si-a dat demisia si i s-a spus ca trebuie sa stea in preaviz 45 de zile lucratoare conform ... (vezi toată discuția)