avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat dureaza redactarea unei decizii in procesul penal?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat dureaza redactarea unei decizii in procesul penal?

Cat dureaza redactarea unei decizii penale sau pe intelesul meu ( cap rotund si minte-n colturi ), durata maxima de timp in care un dosar poate ramane in custodia unui judecator, pentru acelasi motiv.
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 08:49, 4 Noiembrie 2011
NORMAL este 30 de zile de la data solutiei ,dar ce este normal in ziua de azi? eu am data solutia de 60zile si nici acum nu este redactata de catre judecator.........
legea spune 30 zile dar nu este nici o sanctiune pentru nerespectarea acestui termen.....asa ca sub motiv ca instantele sunt supraaglomerate se prelungeste nepermis de mult. puteti face o cerere prin care solicitati sa se grabeasca motivarea+redactarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta andronacheioana andronacheioana Buna ziua, La inceputul lunii februarie, in urma unui apel, am fost instiintata a doua zi de catre avocataa, ca s-a respins, si ca vom afla din ce motive ... (vezi toată discuția)
Redactare hotarari judecatoresti in perioada vacantei judecatoresti legal2010 legal2010 A fost data o hotarare la judecarea in fond, a aparut pe site, dar inca nu s-a primit hotararea judecatoreasca redactata, prin posta. Intrebari: - cat ... (vezi toată discuția)
Termenul de comunicare al hotariri judecatoresti partilor marius45 marius45 ma avut un proces in data de 14 01 2013 si nici pana in prezent nu am primit comunicarea referitoare la sentinta (vezi toată discuția)