avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pe salarii obtinute in Italia
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pe salarii obtinute in Italia

cetatean roman cu domiciliul in Romania lucreaza in Italia cu contract de munca, cand vine in Romania cu banii obtinuti in Italia mai trebuie sa plateasca impozit ?
Cel mai recent răspuns: Iuliana lUMINITA Mandrescu , Consilier juridic 10:29, 4 Noiembrie 2011
Dvs. platiti impozit pe veniturile salariale in Italia, avand contract de munca inregistrat in Italia .In Romania nu platiti impozit pt aceste venituri salariale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe pentru cetateni straini care au lucrat in romania adinecsu adinecsu Buna ziua. Cetatean strain ( pasaport Brazilia si Italia ) - rezident in Brazilia , domiciliat in Italia , proprietate in Italia ( o casa ) . ... (vezi toată discuția)
Plata impozit onitza04 onitza04 Buna seara, as dori sa stiu daca banii primiti pe card de catre cineva din alta tara trebuie impozitati ? Daca eu am lucrat independent 4-5 luni dar la un ... (vezi toată discuția)
Impozitare venit online RinatisDinoro RinatisDinoro Salutare, ma numesc Robert si imi generez profitul din activitati online. O parte din banii pe care ii fac vin prin AdSense iar restul de la cei pt care ... (vezi toată discuția)