avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dosarele de personal dupa inchiderea firmei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dosarele de personal dupa inchiderea firmei

Buna ziua,

Am si eu o intrebare: se specifica undeva ce trebuie sa faca angajatorul cu dosarele de personal dupa terminarea procedurii de faliment, dupa ce se dizolva societatea? trebuie depuse undeva sau pastrate intr-un anume loc?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:23, 7 Noiembrie 2011
Atunci se pare ca nu am stiut durata de pastrare corecta nicidata...........
adelaida_07 a scris:

Atunci se pare ca nu am stiut durata de pastrare corecta nicidata...........

Nu este nicio problema .. la toti ni se intampla sa mai gresim ...posibil ca nu v-ati lovit de acest lucru, pana acum... altfel, parerea mea este ca nu ati fi gresit termenul .. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit anairam2807 anairam2807 pe trimestrul IV al anului trecut 2010 se mai plateste forfetarul? daca da va rog sa imi spuneti si mie in baza carei legi. cat timp se tin documentele unei ... (vezi toată discuția)
Arhivarea documentelor teslovan florentina teslovan florentina Va rog sa-mi spuneti daca exista un ordin mai nou cu privire la arhivarea documentelor financiar-contabile.Eu stiu doar ordinul 3512/2008.Multumesc. (vezi toată discuția)
Timpul legal de pastrare acte salarii Isabela68 Isabela68 Imi poate spune cineva care este timpul legal de pastrare a actelor de salarii? Si ma refer aici nu numai la statele de salarii, care se pastreaza 50 de ani. ... (vezi toată discuția)