Buna seara,in urma cu 2ani tatal-meu a decedat si nu alasat nici un titlu de proprietate,pe titlu apar fratii lui.Eu legal nu pot dovedi cu nici un act ca sunt proprietara casei,cand merg la primarie sa-mi elibereze un act imi spun ca am casa si pamant ..Va intreb si pe dv.unde-i justificarea va multumesc!
Tatal dvs. s-a judecat cu fratii doar pentru casa, nu si pentru teren? Sau s-a judecat si pentru teren, insa nu a castigat decat casa?
Titlul de proprietate il constituie hotararea judecatoreasca.
In urma hotaririi judecatoresti s-a stabilit ca,casa ii revenea tatalui-meu [iar pamantul din curte se imparte la 4[fratii lui.]Fratii lui nu au venit sa-si revedice nici astazi partea lor de mostenire si nici eu cu surorile nu am putut dezbate mostenirea [partea tatalui ]sa pot avea un act sa demonstrez la primarie ca nu detin mai mult [800m pamant partea mea,dupa decesul tatalui]si in concluzie secretarul de la primarie nu-mi elibereaza hartie ,ca eu nu detin mai mult de 2000m pamant[ptr.a beneficia si fam mea de ajutorul de incalzire]va multumesc!
Conform actelor de proprietate nu detineti deloc teren in proprietate. Daca dezbateti succesiunea tatalui, veti mosteni doar casa nu si terenul curtii, pentru care nu aveti titlu.
Va multumesc frumos ca m-ati lamurit ,in mare parte stiam ca am dreptate,si trebuie sa pistonez problema cu secretarul!Va multumesc inca odata si o seara placuta!
Succesiune
adriannita
Buna ziua! Suntem 6 frati si vrem sa facem succesiunea la 9 ha pamant, care la ora actuala beneficiaza de el un singur frate. Din cei sase frati ,trei vor sa ... (vezi toată discuția)