avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1349 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Specializare
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Specializare

Buna seara,

in afara de inscrierea la cursurile unui master - ce nu mai prezinta nivelul de educatie asteptat, ce alte posibilitati stiti sa fie pentru un consilier juridic ce doreste sa se specializeze in domeniu?
Cel mai recent răspuns: dana13 , utilizator 09:45, 8 Noiembrie 2011
Cursurile unui al doilea master, mai ales ca avem ce invata, pentru ca s-a schimbat codul civil.
In rest, mai sunt si cateva programe de cursuri postuniversitare pe la Univ. Buc. si la Univ. Titu Maiorescu.
Ultima modificare: Duminică, 6 Noiembrie 2011
dana13, utilizator
Buna ziua, vreau sa va spun ca sunt inscrisa la un master si nivelul de invatare a scazut foarte mult comparativ cu ce informatii si modul in care mi s-au predat in facultate. Cursurile nu se fac, seminarii nu se fac si mai ales desi s-a schimbat CC, nu se pune foarte mare accent pe acesta....cred, din motive de necunoastere si ca sa nu se faca de ras, nu intra mult pe subiectul asta. Eu sunt nemultumita si tocmai de aceea nu vad masterul ca o alternativa...de banii pe care ii dau pe master, prefer sa fac cursuri de formare profesionala, dar unde pentru ca nu gasesc nimic de genul asta.....
Diana, spune-ne si noua la ce facultate faci masterul ca sa-l evitam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)
Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Master in drept BogdanChirovan BogdanChirovan Daca am Terminat Facultatea de Studii Economice, pot sa-mi iau masterul intr-una din specializarile de drept? Ce fel de specializari? Ce ar trebui sa fac? Care ... (vezi toată discuția)