avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit ipotecar

Am cumparat o casa cu credit ipotecar in valoare de 80 mii de euro. la doi ani de la acest credit sotul meu pe aceeasi casa a mai facut un credit ipotecar, pe firma lui, de rang 2, inca de 80 mii de euro.
de 3 ani este in licitatie si nu se vinde.
ce pot face sa scap de cel de-al doilea credit care este pe societatea lui, noi suntem divortati, de 3 ani, societatea lui este in faliment din 2008.
nu am platit creditul in continuare cel de rang 1 din cauza celui de al doilea, care este o linie de credit, din motivul ca nu am de unde returna toti cei 80 mii de euro o data.
Cel mai recent răspuns: ContSters202285 , utilizator 13:58, 7 Noiembrie 2011
incercati o cesiune de creanta, dar trenuie vorbit cu banca...sau sa vindeti prin licitatie , dar tot cu acordul bancii...
de 3 ani sunt licitatii. nu cumpara nimeni
....???? la ce pret s-a ajuns...?daca o fi un apartament de 2 camere la 150.000, ca pe vremuri , te cred....
in orice caz, banca suporta riscul....locuiti acolo? daca nu , care este problema?
Locuiesc in casa, este vorba de o casa, valoarea la ea acum este de cinci miliarde, suma foarte mare, cum ma poate afecta pe mine in viitor, fiind bugetar, pentru ca dobanzile si penalizarile am inteles ca curg in continuare
Un calcul simplu arata ca valoarea celor doua credite la care se adauga dobanzile si penalitatile, depaseste valoarea actuala a imobilului.Oricum banca cu ipoteca de rangu 1 are prioritate in recuperarea creantei. In masura in care nu se acopera intregul debit (ceea ce nu cred)veti mai raspunde pt diferenta.Inteleg ca primul credit a fost contractat in timpul casatoriei, motiv pentru care eventuala diferenta va fi suportata atat de dvs cat si de fostul sot.

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu linie de credit.buna ziua.am urmatoarea speta: un imobil ,o casa de valoare 200000 ... Ange Maria Ange Maria Buna ziua.Am urmatoarea speta: un imobil ,o casa de valoare 200000 euro este proprietatea unei firme A care a venit cu aceasta casa ca si garantie pt o linie ... (vezi toată discuția)
Executarea in urma unei fideiusiuni poate "ataca" imobil ipotecat? ContSters205719 ContSters205719 Buna! Am urmatoarea situatie: in calitate de administrator la un SRL (2 asociati) am semnat in 2011 un contract de fideiusiune, actualizat anual prin acte ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil ipotecat tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua! Am doua credite ca persoana fizica: - un credit de nevoi personale de 10.000 euro la o banca ; - un credit imobiliar cu ipoteca rang 1 pe un ... (vezi toată discuția)