avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Infractiuni la regimul circulatiei - recurs
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Infractiuni la regimul circulatiei - recurs

Am fost judecat si condamnat la 8 luni cu suspendare(O.U.G nr 195/2002)insa azi am primit citatie de la curtea de apel,in calitate de inculpat in proces cu parchetul de pe langa judecatoria unde am fost judecat in calitate de recurent.De ce?Eu nu am facut recurs.Risc alta pedeapsa mai mare sau ce sa inteleg?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 15:25, 7 Noiembrie 2011
Reprezentantul Parchetului a declarat recurs. Probabil pedeapsa este prea mica, sau poate ca instanta de fond a omis sa se pronunte asupra unei infractiuni, etc. Trebuie sa vedeti dosarul Curtii, ca sa puteti afla care sunt motivele de recurs invocate de Parchet.
Recursul il poate face atat invinuitul cat si parchetul care v-a instrumentat dosarul si v-a trimis in judecata daca este nemultumit de sentinta pronuntata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare? nicoletacar nicoletacar va rog sa mi spunet ce sentinta este?este condamnat va rog sa mi explicati sentinta. va multumesc olutie: Emite adresa catre Biroul Executari Penale a ... (vezi toată discuția)
Recurs Mclaud Mclaud Buna ziua, Doresc sa cunosc cateva detalii legate de un caz mai vechi de anul trecut.. Dupa cum spunem in trecut un prieten a mers fara permis pe drumurile ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare.procurorul a atacat sentinþa. ariana03 ariana03 Buna ziua Am fost condamnat pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice cu imbibatie alcoolica peste limita legala la 2 ani si 6 luni ... (vezi toată discuția)