avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... jumatate de salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

jumatate de salar

Am lucrat cativa ani la o firma, dar in ultimul an am primit doar jumatate de salar (ne-au tinut cu promisiuni), in cele din urma postul a fost redus si am devenit somer. Mentionez ca in cartea de munca nu s-a redus salarul la jumatate! Firma respectiva acum este in insolventa si urmeaza sa intre in faliment. Intrebarea este: noi cei dati afara si ramasi fara acei bani, avem ceva sperante sa recuperam din salarul datorat? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:49, 9 Noiembrie 2011
Sunt de acord!!! Dar omul de rand spera. Asta il tine in viata. Si nu prea are curajul sa se lege de "patroni mari" mai ales stiind ca oamenii care "apara legea" sunt de partea lor. Stim cu toti ca asa este lumea, cine este mare si are putere ii calca pe cei mici pentru ca mirosul banilor este mai presus de orice!
stefan976 a scris:

Sunt de acord!!! Dar omul de rand spera. Asta il tine in viata. Si nu prea are curajul sa se lege de "patroni mari" mai ales stiind ca oamenii care "apara legea" sunt de partea lor. Stim cu toti ca asa este lumea, cine este mare si are putere ii calca pe cei mici pentru ca mirosul banilor este mai presus de orice!

Dar daca nu atacam si noi cei mici, inseamna ca trebuie sa ne lasam calcati in picioare ii intotdeauna .... recunosc frica gasirii unui viitor loc de munca pe multi ii fac sa rabde asa ceva ... :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariile compensatorii de la fondul de garantare al statului simet simet O firma X a deschis procedura de insolventa la 1 ianuarie 2013. in luna februarie 2013 concediaza mare parte din salariati si apeleaza la fondul de ... (vezi toată discuția)
Ce pot face fostii angajati ai unei firme intrate in insolventa daca mai au salarii de recuperat ? Silviaf Silviaf Buna ziua, Am si eu nevoie de ajutorul dvs. Suntem mai multi fosti angajati ai unei companii care a am demisionat inainte de a intra firma in insolventa(in ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie si salariu restant - societate in insolventa maria-manuela maria-manuela Am lucrat timp de 4 ani si jumatate la o firma, pe post de reprezentant comercial. In 2012,cu o saptamana inainte de a fi declarata insolventa ni s-a cerut sa ... (vezi toată discuția)