avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 50/1991
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 50/1991

buna ziua,

as vrea sa stiu daca camasuirea cu plasa sudata si retencuirea peretilor interiori reprezinta o operatie de "consolidare"?
am facut aceasta operatie la casa mea in 2003 fara autorizatie de la primarie. de asemeni daca constituie infractiune si in cat timp se prescrie sau nu?
Cel mai recent răspuns: 040779 , utilizator 23:34, 30 Iulie 2009
Buna.Am executat un gard acum 5 ani intre proprietatea mea si a vecinul meu din plasa de sirma si teava de fier dar nu are in componenta beton sau alte materiala de constructie si se afla pe proprietatea mea .Aveam nevoie de autorizatie pentru acest gard? Pentru ca vecinul meu dupa 5 ani a facut sesizare la primarie in legatura cu acest gard si am primit instiintare ca sunt obligat sa-l stric sau primesc amenda.

Ce pot sa fac ?

Va multumesc.
Acest gen de gard nu necesita autorizatie de constructie! Numai gardurile de caramida sai beton, cu fundatie, necesita autorizare
Aflati care sunt motivele pentru care primaria va solicita sa-l desfintati si doreste sa va amendeze, ce articol de lege considera dansii ca ati incalcat?
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2009
doina_manuela, utilizator
Buna. In alta sectiune a forumului se mentioneaza ca este nevoie de autorizatie de constructie pentru orce tip de gard . Este adevarat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!! coorinush coorinush am facut modificari in apt meu (am desfiintat doi pereti construiti din bca).vreau sa stiu necesit autorizatie?daca nu am autoriatie ce se poate intampla. am ... (vezi toată discuția)
Costructia unei porti de garaj ValentinTudor ValentinTudor Buna ziua, Locuiesc la curte si intentionez sa fac o modificare la gardul existent, mai exact sa daram o parte din el pentru a face o poarta de garaj. As ... (vezi toată discuția)
Placă și renovare acoperiș locuință Cristina041980@yahoo.com Cristina041980@yahoo.com Dacă vreau sa torn placa si sa renovez acoperis am nevoie de aprobare? (vezi toată discuția)