avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... legislatie_cresterea performantei energetice a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

legislatie_cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte

Doresc sa aflu care sunt conditiile inscrise in legislatia romaneasca in vigoare privind cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte, intrucat pana acum au fost emise o serie intreaga de acte legislative, atat tehnice, cat si fiscale, care sunt interpretate diferit de primarie, asociatia de locatari si proprietari, in functie de dorinta fiecaruia, cu toate ca ele au fost emise pentru proprietari, dar sunt obstructionate de celelalte organisme abilitate.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 12:51, 9 Noiembrie 2011
Multumesc pentru informatii, insa eu doresc legislatia la zi, actualizata, aplicabila pentru cresterea performantei energetice a blocurilor de locuit.
Materialul trimis nu poate fi aplicabil in actualele schimbari legislative, ci numai ca principiu.
Astept un raspuns cu aplicabilitatea a conditiilor de realizare si scutire fiscala
Poate cea mai recenta este Legea nr. 158/2011 pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvenului nr. 18/2009 privind cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte ce a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, Nr. 503, din 14 iulie 2011. Un articol pe aceasta tema gasiti pe adresa:
www.avocatnet.ro/content/art...
Iar pe forum gasiti mai multe dezbateri, intrebari si raspunsuri concrete pe aceasta tema.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr. 158/2011. nicutuduriu nicutuduriu Buna Seara , As dori , pe cat posibil sa ma lamuriti si pe mine privitor cu urmatoarea lege : \" Persoanele care isi izoleaza locuintele pe cheltuiala ... (vezi toată discuția)
Anvelopare termica peugen peugen A aparut legea scutirii timp de 7 ani de impozit ptr anveloparea termica a apartamentelor? Ce acte sunt necesare? (vezi toată discuția)
Aplicare legea 158/11.07.2011 cojocar cojocar Buna, poate sa-mi spuna cineva ce trebuie sa faca proprietarul unui apartament care a realizat pe cheltuiala proprie reabilitarea ... (vezi toată discuția)