avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... suspendarea executarii platii amenzii contraventionale
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

suspendarea executarii platii amenzii contraventionale

am depus o contestatie la PVC in termenul legal de 15 zile prin posta direct la judecatorie.Procesul se afla pe rol. Nu am platit amenda,dar a aparut la directia taxe si impozite a primariei de care apartin.Intrebarea mea este ce trebuie sa depun la primarie pentru a demonstra ca am depus contestatia care suspenda executarea amenzii pana la hotararea definitiva data de judecatorie?
Un certificat de grefa din dosarul aflat pe rolul instantei in care sa apara numarul procesului verbal contestat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu emis inainte de judecarea contestatiei? ma poate lamuri cineva? antibibita antibibita Am si eu un caz pe care as vrea sa vi-l prezint, poate stie cineva ce pot face pentru rezolvarea acestuia. Este vorba de un proces verbal de contraventie ... (vezi toată discuția)
Instiintare de executare silita trimisa de ditl insa amenda anulata in instanta SimonaI SimonaI Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce se poate face in situatia in care instanta a admis cererea de anulare a procesului verbal ce a stat la baza unei amenzi ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala pentru recuperarea permisului Madeleine1 Madeleine1 Buna ziua, Am o mare rugaminte daca se poate sa ma ajutati cu cateva informatii referitoare la procesul de recuperare a permisului de conducere. Pe scurt ... (vezi toată discuția)