resurseumanealba 
	    	Utilizator

resurseumanealba 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

buna seara,am fost angajata cu contr de munca, durata nedeterminata si am lucrat in acelasi loc si domeniu 23 ani,iar de comun acord cu angajatorul am incetat activitatea la 31 oct 2011 ,iar din 1 nov 2011 am facut un nou contract(tot cu durata nedeterminata) cu alta firma, .Intrebarile sunt urmatoarele:cind imi pot depune demisia si in ce conditii,cite zile sunt obligata sa muncesc de la data depunerii demisiei, cu ce data imi pot face alta angajare .cu multumiri
~ final discuție ~
 anelice	                   

As dori sa stiu daca pot sa-mi prezint demisia la zi fara preaviz.  (vezi toată discuția)
	                    anelice	                   

As dori sa stiu daca pot sa-mi prezint demisia la zi fara preaviz.  (vezi toată discuția)

aura19731991	                   

buna ziua.sint angajata de 3 luni la o firma .dar doresc sa plec in alta parte.cum procedez?trebuie sa bag preaviz sau sa imi scriu demisia? (vezi toată discuția)
	                    aura19731991	                   

buna ziua.sint angajata de 3 luni la o firma .dar doresc sa plec in alta parte.cum procedez?trebuie sa bag preaviz sau sa imi scriu demisia? (vezi toată discuția)