avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Avizul psihologic port arma
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Avizul psihologic port arma

va rog f mult sa-mi raspundeti si mie la aceasta intrebare!..mentionez ca lucrez la politia locala. La examenul psihologic am fost declarat apt ...ptr mentinerea in functia de politist local, dar nu mi s-a eliberat avizul psihologic de port arma. Afland despre acest lucru am sustinut un alt examen psihologic privind dreptul de port arma la un alt cabinet psihologic. Institutia mi-a refuzat ultimul aviz ( apt) pe motiv ca nu exista un contract de colaborare intre institutie si cabinetul psihologic 2....urmand a fi reprogramat la primul cabinet psihologic .....Am luat legatura cu psihologul de la primul cabinet si ...amana de pe o saptamana pe alta.....problema este k se tergiverseaza .....(in cazul unei reorganizari a inst...eu avand de suferit) . Ce trebuie sa fac in situatia asta???
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 00:56, 10 Noiembrie 2011
Sa aveti rabdare... Sa vorbiti cu psihologul de la cabinetul 1 si sa insistati sa va elibereze un aviz psihologic corect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis port arma jamescicio jamescicio Buna ziua , Tatal meu detine o arma neletala si ii va expira permisul in decembrie . M-am gandit ca poate cineva aici stie ce trebuie facut pentru a se ... (vezi toată discuția)
Pot obtine permisul de port arma daca am amenzi neplatite ? Bogdan88 Bogdan88 Pot obtine permisul de port arma ( arme neletale ) daca am amenzi contraventionale neplatite ? Am 800 lei de plata - 4 amenzi a 200 lei fiecare pentru ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru obtinerea permisului de port-arma mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti si mie care este legea referitoare la portul de arma. Care sunt conditiile necesare pentru a putea intra in posesia ... (vezi toată discuția)