avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general proiect facultate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

proiect facultate

Buna , sunt studenta la contabilitate si informatica de gestiune in anul 2 si trebuie sa fac un proiect . Idea este ca trebuie sa merg la o firma sa ma interesez numai k am incercat si nu ma baga nimeni in seama . Ce documente ar trebui sa folosesc pt inregistrarea somajului in contabilitate si a CAS-ului ? si ce operatii trebuie sa fac . Mi-ati fii de mare ajutor
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 10:30, 10 Noiembrie 2011
daca este vb. de practica, indicat ar fi sa luati legatura cu sustinatorul de curs sau cu profesorul si sa ii cereti indrumare, asemenea este imposibil ca facultatea sa nu aibe colaboratori, persoane juridice care sa primeasca studenti in practica..
Succes
Folositi formulare de note contabile daca nu folositi un program informatic.
Contributia salariatului
Somaj 421-4372
Sanatate 421-4314
Asigurari sociale 421-4312
Impozit salarii 421-444
Contributii angajator
6451 = 4311 - contributia unitatii la asigurarile sociale
6452 = 4371 - contributia unitatii la asigurarile de somaj
6453 = 4313 - contributia unitatii la asigurarile sociale de sanatate analitic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Note contabile privind salarizarea sonya33 sonya33 #-obuna ziua. sunt novice in contabilitate si nu as dori sa gresec, va rog ma puteti ajuta cu notele contabile care se inregistraza privind salarizarea? va ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in contabilitate certificat medical, accident de munca simoichim simoichim care sunt notele contabile aferente unui certificat medical accident de munca atunci cand este platit din FAAMBP? Care sunt contributiile angajatorului si cele ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile cu hrana angajati marin83 marin83 cum se inregistreaza in contabilitate cheltuielile pentru hrana angajatiilor cumparata de angajator? (vezi toată discuția)