avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

Buna ziua, pt o insolventa la cererea debitorului este nevoie de solicitarea unui certificat constatator de la onrc?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 08:04, 11 Noiembrie 2011
Da, aveti nevoie de certificat constatator.
Prin cererea de intrare in insolventa puteti solicita numirea unui anumit lichidator daca cunoasteti unul si considerati ca acesta va poate reprezenta cat mai bine interesele.
debitorul poate sa ceara sa fie inscris la ONRC ca fiind in insolventa in cazul in care nu are creante datorate catre creditori, iar in cazul in care are , este nevoie de o hotarare judecatoreasca prin care se constata starea de insolventa si se trimite tuturor creditorilor printr-o notificare de catre administratorul judciar
si acum ar trebui sa solicit acest constatator, pt a-mi servi la deschiderea procedurii de insolventa?
caprice a scris:

si acum ar trebui sa solicit acest constatator, pt a-mi servi la deschiderea procedurii de insolventa?


CEL MAI bine ar fi sa mergeti la ONRC, acolo exista un formular tip care trebuie sa il completati pentru eliberarea certif. constatator, il completati, iar daca nu va descurcati mergeti la biroul relatii publice din cadrul ONRC si intrebati.....dar orice formular tipizat are si o casuta unde rebuie sa bifati sau sa scrieti de ce cereti acel certif. constatator

Alte discuții în legătură

Certificat constatator onrc carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! O societate a actionat in justitie o alta societate, pentru sume neachitate din 2010, cerand starea de faliment. Avocatul spune ca la tribunal ... (vezi toată discuția)
Radiere punct de lucru elena claudia ianasi elena claudia ianasi Bună seara, Care este formularul pe care trebuie să îl completez la ORC pentru radierea unui punct de lucru? Am citit că ar trebui completată cererea de ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator bettygrig bettygrig Certificatul constatator de la ONRC cuprinde pe langa datele de identificare si urmatoarele date : obiect de activitate, tip de capital, capitalul social, ... (vezi toată discuția)