avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere punct de lucru

Bună seara,
Care este formularul pe care trebuie să îl completez la ORC pentru radierea unui punct de lucru? Am citit că ar trebui completată cererea de depunere și/sau menționare acte. M-am uitat peste acest document și nu îmi dau seama care este rubrica pe care trebuie să o bifez.
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 10:53, 5 Aprilie 2013
Trebuie întocmită o hotărâre a asociaţilor prin care se decide închiderea punctului de lucru. Pe cererea de menţiuni se va bifa căsuţa "sediul secundar".
Îmi cer scuze că insist, dar în cererea de depunere și/sau menționare acte referitor la sediul secundar eu nu am găsit decât ”Prelungire valabilitate sediu secundar (prelungire/modificare titlu sub care este deținut)”. Vorbim despre același formular sau eu mă uit pe formularul care nu trebuie? Eventual, vă rog să îmi atașați formularul în cauză.
Vă mulțumesc.
Dumneavoastră vă uitaţi pe cererea de depunere şi / sau menţionare acte, nu este acela formularul utilizat pentru închiderea punctului de lucru.
Formularul care se foloseşte este cererea de înregistrare cu cod 11-10-150, o găsiţi pe site-ul ONRC - formulare - înregistrare persoane juridice. În acest formular bifaţi căsuţa "sediul secundar" de la punctul 4.6.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social just.rain just.rain Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)
Anexa privind vectorul fiscal - mod de completare Victorius Victorius La completarea cererii de inregistrare, anexa 1 referitor la inregistrarea fiscala nu stiu daca trebuie bifate casutele 6 - 12 (care se refera la contributiile ... (vezi toată discuția)
Schimbare membri in intreprinderea familiala IstrateA IstrateA Buna ziua Este vorba despre o IF infiintata de mama si o fiica, mama fiind administrator si reprezentant si existand o clauza la infiintare care specifica ... (vezi toată discuția)