avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... carte de rezidenta in Romania??
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

carte de rezidenta in Romania??

am urmatoarea situatie! cetatean de origine turca ,dar cu domiciliul stabil in Germania de peste 15 ani.momentan se afla in Romania cu viza de 90 de zile.nu este casatorit cu o persoana romana si totusi doreste carte de ezidenta in Romania.In aceste conditii poate obtine documentul , mai ales daca societatea la care intentioneaza sa lucreze vrea sa ii faca contract de comodat??:((

Alte discuții în legătură

Vize pt cetatenii turci songül songül buna.eu sunt cetatean de origine romana cu certificat de casatorie turcesc dar şi romanesc.sotul meu cetatean turc vrea sa mearga ın romanıa ca sa ... (vezi toată discuția)
Casatoria dintre o romanca si un turc pe teritoriul turciei veradarya veradarya sunt romanca si locuiesc in spania.iubitul meu este turc.si am hotarat sa ne casatorim.singura optiune este sa merg in turcia.din motiv ca el nu poate intra in ... (vezi toată discuția)
Viza dawoodyad dawoodyad sunt casatorita de 2 ani cu cetatean pakistanez in cipru am deja certificatul de casatorie din romania si el detine carte de rezidenta pana in 2013.sa ... (vezi toată discuția)