avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... vize pt cetatenii turci
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

vize pt cetatenii turci

buna.eu sunt cetatean de origine romana cu certificat de casatorie turcesc dar şi romanesc.sotul meu cetatean turc vrea sa mearga ın romanıa ca sa lucreze pe tir romanıa turcia.CE FEL DE VİZA Iİ TREBUİE?(PINA ACUM 2 ANİ LUAM VİZA DE TURİST PT O LUNA MERGEAM IN VİZİTA LA PARİNTİ.PT.MUNCA(TURCİA ROM.şi İNVERS)CE TREBUİE SA FACA CE FEL DE VİZA ªİ CE ACTE NE TREBUİE?

Alte discuții în legătură

Reintregirea familiei RoxanaRRR RoxanaRRR Buna ziua. Sunt cetatean roman si peste doua saptamani am casatoria civila in Turcia cu un cetatean turc. Am vrea sa ne stabilim in Romania dupa aceea asa ca ... (vezi toată discuția)
Casatoria dintre o romanca si un turc pe teritoriul turciei veradarya veradarya sunt romanca si locuiesc in spania.iubitul meu este turc.si am hotarat sa ne casatorim.singura optiune este sa merg in turcia.din motiv ca el nu poate intra in ... (vezi toată discuția)
Viza sua angajat angajat Prietenul meu este american de origine si a venit in Romania pentru un timp. Daca ne casatorim aici si apoi dorim sa calatorim in SUA sa ne vizitam familia, eu ... (vezi toată discuția)