Am avut 8 credite.Mai am 5. Situatia s-a inrautatit acum un an si jumatate cand sotul s-a imbolnavit si nu a mai putut lucra. La serviciu i s-a inchis cartea de munca cu acordul ambelor parti,cei din firma afirmand ca nu ii pot da somaj intrucat ei fac angajari.Avand in vedere faptul ca sotul meu nu are voie sa lucreze in ture de noapte,i-au spus la revedere. A ramas fara nici un venit. L a scurt timp s-a mai adaugat si faptul ca mie mi s-a diminuat salariul cu 15% si ca sa fie totul si mai ,,bine'' am poprire pe salar de la BT. Nu doresc sa raman fara datorii neplatite,dar as dori sa pot obtine o amanare a datoriilor pana cand voi reusi sa pensionez sotul pe caz de boala, astfel ca sa pot achita din datorii. La ora actuala mai am venit de 400 lei la doua persoane. Cu atitia bani am ramas in mana, avind in vedere ca mi se opreste jumatate din salar la poprirea de la BT. Ce pot face??? Cui ma pot adresa??? Am si 2 dosare la firmele de recuperari.Este ingrozitor ce mi se intimpla.Va multumesc.
#-o