avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incheiere contract de munca dupa revenire concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incheiere contract de munca dupa revenire concediu crestere copil

buna ziua

va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca din revenire CCC nu te mai primeste angajatorul cu ce litera se poate desface CIM pt a beneficia de somaj?? mai trebuie facuta cererea de revenire din CCC???

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:22, 10 Noiembrie 2011
multumesc de ajutor
inca o lamurire va rog. daca nu semnez nici o demisie se poate ca, angajatorul sa-mi desfaca c.i.m. fara stirea mea (abuziv)??
ionela mitrache a scris:

multumesc de ajutor
inca o lamurire va rog. daca nu semnez nici o demisie se poate ca, angajatorul sa-mi desfaca c.i.m. fara stirea mea (abuziv)??

Fara stirea dvs exista aceasta posibilitate ... insa tot este obligat sa va comunice decizia de concediere ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare concediu crestere copil ghiuream@yahoo.com ghiuream@yahoo.com De la firma mi s-a spus ca firma nu este inchisa ei doar si-au restrans activitatea si mi s-a spus ca dupa reluarea activitatii din concediu crestere copil am ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua, Va rog sa mi spuneti ce se intampla in cazul in care la revenirea din CIC postul meu nu mai este disponibil ( este alta persoana angajata ). ... (vezi toată discuția)
Terminare cic olgutza_83 olgutza_83 Buna ziua, Pe data de 31 ianuarie se termina concediul de cresterea copilului, iar pe 1 feb tb sa incep lucrul. Am fost anuntata de cei de la firma la care am ... (vezi toată discuția)