avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... INSOLVENTA FIRMA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

INSOLVENTA FIRMA

am avut o situatie cu o firma care a intrat in procedura de insolventa.dna care l-a anuntat pe patron de aceasta situatie creata are un birou de contabilitate. intrebarea mea este urmatoarea: cine are dreptul sa depuna declaratiile fiscale pt firma respectiva, pt ca eu am depus electronic declaratiile 300 si 100 la trimestru si am avut surpriza neplacuta sa aflu ca aceste declaratii erau deja depuse la organul fiscal.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina Alexandrescu , Contabil 19:36, 13 Noiembrie 2011
din cate stiu numai contabilul poate

am avut o situatie cu o firma care a intrat in procedura de insolventa.
............... cine are dreptul sa depuna declaratiile fiscale pt firma respectiva, pt ca eu am depus electronic declaratiile 300 si 100 la trimestru si am avut surpriza neplacuta sa aflu ca aceste declaratii erau deja depuse la organul fiscal.va multumesc!


situatia expusa este putin confuza ...
dvs in ce calitate ati transmis aceste declaratii ?? sunteti contabila soc ?
Deschiderea proc de insolventa este un termen general
Concret i s-a ridicat sau nu dreptul de administrare pentru administratorul statutar al soc ?
nu , nu i s-a ridicat dreptul de administrare pt administratorul societatii, si da, sunt contabila societati, am dreptul de a depune electronic toate declaratiile firmei.
in acest caz dvs sunteti persoana care aveti dreptul si obligatia contractuala de a depune declaratiile
Cine este cealalta persoana care a depus declaratiile?? in ce calitate ? pe baza caror documente financiar-contabile au fost intocmite? cu ce stampila , semnatura ..??
firma nu a mai avut nici o activitate, deci declaratiile erau destul de simple , cu 0 la impozit pe profit iar in decontul de tva se prelua numai suma declarata in decontul anterior. sincer nu stiu daca au fost stampilate, pt ca nu am putut vedea declaratiile depuse la organul fiscal, iar de sume a facut rost sunand la Administratia Financiara, de unde i-au fost comunicate.Dna care le-a depus nu are nici o legatura propriu zisa cu firma mea, sotul dansei este desemnat ca si lichidator al firmei la care tin eu contabilitatea. deci? exces de zel sau abuz de incredere?pt ca ne cunoastem reciproc, si dna respectiva stie ca eu tin contabilitatea la firma.

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica blu_angel blu_angel Buna seara! Declaratiile fiscale ale firmei sunt semnate si depuse electronic de firma cu care avem incheiat contract de prestari servicii. Administratorul ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa semnatura declaratii? dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Revin cu o intrebare, am o firma in insolventa din ianuarie 2012. Am primit o comunicare care spune ce se ridica dreptul de administrare al ... (vezi toată discuția)
Nu am contabil; ce fac cu declaratiile? Cristink Cristink Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, am ramas fara contabil si nu pot gasi un contabil in asa scurt timp pt depunerea declaratiilor de TVA si a ... (vezi toată discuția)