Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Opțiuni juridice și fiscale privind recuperarea creanțelor. Lectori: Schoenherr și Asociații. Joi, 28 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Rambursare TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Rambursare TVA

O SC a solicitat rambursare de TVA. A avut loc inspectia fiscala care s-a suspendat pentru un control incrucisat la furnizor. Exista riscul ca in urma controlului la furnizorul respectiv sa se refuze rambursarea tva-ului?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 16:54, 11 Noiembrie 2011
da, este posibil, depinde de speta in sine si de implicatiile fiscale.
(de ex. furnizorul poate sa fie un contribuabil inactiv)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare mihaela495 mihaela495 O SC a cerut o rambursare de TVA si in urma controlului incrucisat la unul dintre furnizori i-a fost refuzata la rambursare o parte din suma. Trecand peste ... (vezi toată discuția)
Rambursare tva octav73 octav73 Buna ziua ! Conduc o SC si in urma cu aproape un an am depus o cerere de rambursare a TVA-ului .De atunci am tot fost verificat si amanat de nenumarate ori . ... (vezi toată discuția)
Decont tva Lika Lika Intentionez sa-mi deschid un SRL, platitor TVA, cum se procedeaza cu recuperarea TVA-ului? Care sunt procedurile de decontare TVA? Multumesc. (vezi toată discuția)