avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru SRL - se mentioneaza in statut?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru SRL - se mentioneaza in statut?

Buna ziua!

Doresc sa imi infiintez un SRL cu activitate principala cod CAEN 6201: Activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client) si as vrea sa imi desfasor activitatea in alt spatiu decat cel declarat ca sediu social (locuinta proprietate personala).

Va rog sa-mi spuneti daca ar trebui prevazut in statut acest lucru si de asemenea unde ar trebui sa specific programul de lucru, care va fi maxim 4 ore pe zi.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: WebDesign , utilizator 15:16, 11 Noiembrie 2011
In actul constitutiv la infiintare introduceti sintagma " societatea va putea deschide puncte de lucru". Si apoi va inregistrati punctele de lucru si activitatile pe care le veti derula la fiecare punct de lucru.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati de proiectare hardware si software, coduri caen. voi cum ati face ? propolis propolis Salutare, Am dezvoltat un dispozitiv/sistem hardware, mai exact un tester de baterii de laptop cat si 2 programe software: un program software este ... (vezi toată discuția)
Coduri caen neautorizate Engadin Engadin Am infiintat o firma in 2018, activitatea principala fiind Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client), cod CAEN 6201. De atunci ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma cu obiectiv procesarea platilor online / instalare sistem pos andronachev andronachev Buna ziua, Doresc sa infiintez o firma (SRL-D) cu obiectivul principal fiind dezvoltarea de software la comanda, si vanzarea cu amanuntul, prin magazin ... (vezi toată discuția)