avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandirea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandirea permisului

In luna iulie mi-a fost retinut permisul pentru alcool + dosar penal. Recent procurorul mi-a spus ca imi va da NUP. Ce acte imi trebuiesc sa-mi iau permisul inapoi de la politie??
ordonanta de neincepere a urmaririi penale
Asteptati sa primiti rezolutia - nu ordonanta - de neincepere a urmaririi penale, asteptati sa ramana definitiva si apoi va prezentati cu ea la Serviciul permise, va vor spune ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare penala - conducere cu permis suspendat - 2 dosare Nevermind Nevermind Buna ziua, Va rog, o informatie referitoare la urmatoarea speta : S-a dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 zile pentru cumul ... (vezi toată discuția)
Art 278 c penal liliana szilagy liliana szilagy am o neclaritate: daca o persoana a facut o reclamatie impotriva unei persoane in temeiul art 215 ind 1 (inselaciunea), procurorul a emis o ordonanta de ... (vezi toată discuția)
Decizie de nup, dar totusi trebuie sa stau 90 de zile. este posibil? skumpikaus skumpikaus in iulie 2009 mi s-a facut un dosar din oficiu, ca cica, conduceam fara permis in momentul in care am luat o amenda pentru centura. am fost la ... (vezi toată discuția)