avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Registrul partidelor politice nu-i document public?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Registrul partidelor politice nu-i document public?

Asa am inteles din legea partidelor politice, atunci de ce nu-l gasesc pe net? Unde l-as putea gasi?
Cel mai recent răspuns: fortunanoua , utilizator 22:32, 14 Noiembrie 2011
Pentru ca nu este un document ci un registru care se gaseste la Tribunalul Bucuresti. Puteti cere un extras din registru cu o cerere adresata TB

Later edit: Registrul este public dar nu il gasiti pe internet ci puteti cere informatii din el cu o cerere adresata TB
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
Mare mirare sa nu se poata avea acces la informatiile din Registrul Partidelor direct de pe internet. Iata ca cineva mi-a trimis un extras de pe site-ul tmb.ro. Multumesc oricum .
Multumesc mult pentru promptitudine, Camelia, am primis documentul dorit si asta e o dovada ca forumul functioneaza. Spor in continuare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionar evidentiat cu numele gresit oanapiti oanapiti Buna ziua. Sunt proprietarul unui numar de actiuni la o societate comerciala si detin un document prin care se confirma acest lucru. Problema este ca in acest ... (vezi toată discuția)
Contabilitate simpla la asociatiile de proprietari si relatia cu primaria dany18411 dany18411 daca asociatiile de proprietari intocmesc registru jurnal si registru inventar, avand in vedere faptul ca nu are contabilitate in partida dubla. daca da! ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o situație mai delicata.mi s-a eliberat ... Cameliadiac Cameliadiac Bună ziua, Am și eu o situație mai delicata.Mi s-a eliberat de către primărie un certificat de punere in posesie pe numele tatălui decedat în loc de ... (vezi toată discuția)