avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Podoaba capilara in scoli ?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Podoaba capilara in scoli ?

Am si eu un copil la scoala gimnaziala iar unii profesori se leaga de podoaba capilara a lui chiar cu amenintari ca nu-l mai primeste la ora .
Mentionez ca elevul are parul mare si se increteste nu-i vine in ochi si nu depaseste umerii.
Am cautat in regulamente dar nu scrie nicaieri cum trebuie sa fie tuns elevul parerea mea este ca este decent cum arata nu are creasta sau
tunsori in cruce .
Unii profesori au ramas tot la mentalitatea sa tunzi elevul periuta ?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 13:38, 12 Noiembrie 2011
nu ati precizat sexul copilului si nici varsta ....
Exista pe langa regulamentului invatamantului preuniversitar si regulamente proprii ale scolilor. Vedeti daca acolo scrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament intern scolar beatris75 beatris75 Buna ziua. Cum pot ataca un regulament intern scolar, mai precis un singur articol (care prevede tunsoarea la baieti de pana la 5 cm)? Tin sa precizez ca se ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate sportivi de performanta??? calin cristiana calin cristiana Care sunt actele normative de motivare a absentelor scolare- invatamant gimnazial , pentru motivarea absentelor elevilor care participa la cantonamente si la ... (vezi toată discuția)
Atacare decizie consiliul de administratie al unei scoli baikomarilena baikomarilena Eu si colega mea am fost puse in fata unei hotarari a consiliului de administratie al scolii care prevede ca de la 1 septembrie 2011 se reduce un post de ... (vezi toată discuția)