avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare

Buna ziua,

In cazul unei pedepse de de 1 an si 3 luni cand intervine reabilitarea?Cand se va sterge din cazier definitiv?Pedeapsa a fost executata in 2010 si a fost eliberat conditionat dupa 9 luni in noiembrie 2010.

Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: ionut214 , utilizator 19:38, 25 Septembrie 2014
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat la o pedeapsa cu executare- cand ma pot reabilita? adriano_gl adriano_gl Am fost eliberat conditionat anul trecut pe 19 august; am executat 1an 2 luni si 28 de zile din condamnarea de 1 an si 10 luni pentru conducere fara permis... ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu executare- reabilitare /calcul termen androneoana androneoana pentru o persoana condamnata la 2 ani cu executare ( a executat in perioada 13.05.2012 - 30.07.2013) , conform cpp se reabiliteaza de drept in data de ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu executare- termen de reabilitare/calcul termen rzvrzv rzvrzv Am fost condamnat la 2 ani inchisoare in 2013 cu executare si eliberat conditionat in 2014...intrebarea mea este: cand pot sa-mi fac reabilitarea sa nu mai am ... (vezi toată discuția)