eukyra a scris:
Buna ziua,
am si eu o intrebare.
Daca printr-o hotarare jud.se stabileste obligatia fostului angajator,la plata tuturor drepturilor banesti,iar acel angajator,din cunostintele mele este intrat in faliment...unde sau cui ma pot adresa,totusi pentru recupererea acelei sume?
Va multumesc.
O cale simpla de verificare este www.onrc.ro, rubrica Buletinul insolventei. Acolo exista un serviciu de acces general (Persoane publicate in BPI). Puteti cauta dupa denumirea persoanei juridice si asa aflati in ce stadiu este procedura (daca s-a deschis procedura insolventei in forma generala sau simplificata, daca s-a depus tabelul sau nu, etc). Apoi, pe portal.just.ro exista o sectiune a dosarelor unde puteti afla stadiul aproximativ al dosarului, si cine a fost numit lichidator/administrator judiciar, dar asta depinde de instanta, pentru ca am observat ca nu toate instantele publica concluzia incheierii de sedinta. Contactati apoi practicianul in insolventa in cauza pentru a afla detalii cu privire la procedura si la ce anume se mai poate face cu declaratia dvs. de creanta.