avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxe pentru solicitare fotocopii din dosarul de la ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxe pentru solicitare fotocopii din dosarul de la instanta

Buna seara,

Doresc sa fac o cerere pentru eliberare acte dintr-un dosar civil in care sunt parte.
Ma intereseaza ce taxe trebuie sa platesc si daca pot sa depun cererea prin Posta, cu confirmare de primire ?
Va multumesc frumos, anticipat, pentru raspuns.

Cu stima,

Sorin
Cel mai recent răspuns: ContSters222775 , utilizator 19:09, 13 Noiembrie 2011
nu,mergi la arhiva dvs sau av,(dar av cred ca stie),cereti sa va duca dosarul la xerox si achitati la xerox contravaloarea copiilor,atat
Taxele difera de la instanta la instanta, telefonati inainte .
Nu o sa va elibereze documente decat cu ridicare personala sau prin reprezentant!
Ultima modificare: Luni, 14 Noiembrie 2011
Alin Popescu, administrator
Multumesc pentru raspunsuri !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie dupa sentinta curtii de apel necul necul buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca pot obtine o copie a sentintei Curtii de Apel in cazul unui dosar solutionat \\"recurs nefondat\\"in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Consultare dosar qwer1234 qwer1234 Buna ziua, Va rog sa imi comunicati care este procedura pentru a consulta un dosar aflat pe rol la judecatorie? Sunt administrator la o societate care este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am niste nelamuriri legate de procese care s—au ... Marta100 Marta100 Buna ziua, am niste nelamuriri legate de procese care s—au judecat in trecut si in care eu am fost parat. Dosarele au ajuns la arhiva si la cererea mea ... (vezi toată discuția)