avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... copie dupa sentinta curtii de apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

copie dupa sentinta curtii de apel

buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca pot obtine o copie a sentintei Curtii de Apel in cazul unui dosar solutionat "recurs nefondat"in cazul in care avocatul care m-a reprezentat a cerut sa-i fie trimisa pe adresa dumnealui o copie a acestei sentinte. Pentru ca avocatul mi-a spus ca nu stie cat va dura pana primeste copia dupa sentinta, si mai nou nu raspunde la telefon m-am gandit sa merg personal sa cer aceasta copie insa ma tem sa nu bat drumul degeaba. Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa platesc ceva taxa pentru aceasta copie.
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: necul , utilizator 12:35, 27 Septembrie 2012
Daca dosarul a fost in recurs la cURTEA DE APEL , atunci va trebui sa cereti eliberarea deciziei pronuntate de curte in recurs( nu se numesc sentinte in recurs ci decizii) si sa achitati o taxa judiciara de timbru de 1 leu pe pagina si un timbru judiciar pe care le veti anexa la cerere. Decizia o veti ridica de la arhiva curtii personal si sub semnatura.
Intrebati mai intai la judecatorie daca a sosit dosarul de la Curte.
E posibil sa.nu fie redactata decizia din recurs.
multumesc pentru raspuns, cu stima necul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire taxa de poluare danuza_dodo danuza_dodo Buna ziua, as dori sa fac o cerere de revizuire a taxei de poluare a unei sentinte din 2009. Spuneti-mi va rog frumos ce taxa de timbru tb sa platesc, am citit ... (vezi toată discuția)
Eliberare hotarire marryy_lm marryy_lm ma confrunt cu urmatoarea problema: am avut un proces la judecatoria sector 3 unde am cistigat ,dar la apel si recursul care a fost la curtea de apel am ... (vezi toată discuția)
Hotarire a instantei marryy_lm marryy_lm va rog sa-mi dati o mina de ajutor.am avut un proces civil cu primaria capitalei,pe obligatia de a face.Mai exact am cistigat dreptul de a-mi cumpara locuinta ... (vezi toată discuția)