avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... copie dupa sentinta curtii de apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

copie dupa sentinta curtii de apel

buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca pot obtine o copie a sentintei Curtii de Apel in cazul unui dosar solutionat "recurs nefondat"in cazul in care avocatul care m-a reprezentat a cerut sa-i fie trimisa pe adresa dumnealui o copie a acestei sentinte. Pentru ca avocatul mi-a spus ca nu stie cat va dura pana primeste copia dupa sentinta, si mai nou nu raspunde la telefon m-am gandit sa merg personal sa cer aceasta copie insa ma tem sa nu bat drumul degeaba. Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa platesc ceva taxa pentru aceasta copie.
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: necul , utilizator 12:35, 27 Septembrie 2012
Daca dosarul a fost in recurs la cURTEA DE APEL , atunci va trebui sa cereti eliberarea deciziei pronuntate de curte in recurs( nu se numesc sentinte in recurs ci decizii) si sa achitati o taxa judiciara de timbru de 1 leu pe pagina si un timbru judiciar pe care le veti anexa la cerere. Decizia o veti ridica de la arhiva curtii personal si sub semnatura.
Intrebati mai intai la judecatorie daca a sosit dosarul de la Curte.
E posibil sa.nu fie redactata decizia din recurs.
multumesc pentru raspuns, cu stima necul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire taxa de poluare danuza_dodo danuza_dodo Buna ziua, as dori sa fac o cerere de revizuire a taxei de poluare a unei sentinte din 2009. Spuneti-mi va rog frumos ce taxa de timbru tb sa platesc, am citit ... (vezi toată discuția)
Eliberare hotarire marryy_lm marryy_lm ma confrunt cu urmatoarea problema: am avut un proces la judecatoria sector 3 unde am cistigat ,dar la apel si recursul care a fost la curtea de apel am ... (vezi toată discuția)
Hotarire a instantei marryy_lm marryy_lm va rog sa-mi dati o mina de ajutor.am avut un proces civil cu primaria capitalei,pe obligatia de a face.Mai exact am cistigat dreptul de a-mi cumpara locuinta ... (vezi toată discuția)