avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitie directa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitie directa

Buna seara!
As dori sa stiu ce documente trebuiesc intocmite pentru achizitia directa si daca se intocmeste un RAPORT al procedurii (oferte primite, preturi pentru ele, oferta castigatoare).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 10:38, 15 Noiembrie 2011
Nu se intocmeste raport. Achizitia directa nu este procedura.
Singurele documente sunt contractul sau factura fiscala.
Va recomand sa faceti totusi un raport de necesitate si sa luati 3 oferte. Nu se cer, dar puteti justifica la un eventual control.

Asta daca nu aveti si alte norme interne.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret neobisnuit de scazut claudiarotar claudiarotar Ce pot face in cazul unei achizitii directe....am patru ofertanti, iar unul dintre ei a prezentat un pret neobisnuit de scazut....criteriul de atribuire e ... (vezi toată discuția)
Achiziþii publice, procedura :achiziþia directã kyra kyra Vă rog să mă lămuriţi, ca în cazul în care aplicăm procedura de achiziţie directă, ce fel de acte justificate trebuie să conţină dosarul de ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice - situatii concrete ally.emilly ally.emilly O autoritate contractanta ( AC) initiaza procedura "cererii de oferta", chiar daca valoarea totala a produselor pe care doreste sa le achizitioneze este mai ... (vezi toată discuția)