Diana Ben Othmane 
	    	Avocat

Diana Ben Othmane 
	    	Avocat	    

.Puteati fi chemat mai intai ca faptuitor,apoi invinuit si in fine inculpat.Inselaciunea nu este o fapta a care cercetare este conditionata de existenta plangerii prealabile
Legea nu prevede un termen,daca va referiti la termenul de prescriptie depinde de ce alineat vorbiti dar cel mai mic termen de prescriptie este de 3 ani
 ContSters178374 
	    	Utilizator

ContSters178374 
	    	Utilizator	    

ContSters178374, utilizator
 ContSters178374, utilizator 	
			 ContSters228772 
	    	Utilizator

ContSters228772 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 danutza 94	                   

prietenul meu a primit o citatie in care scria sa se prezinte la o anumita sectie pt k este acuzat de o fapta ce implica vatamare .... imi puteti explica ce ... (vezi toată discuția)
	                    danutza 94	                   

prietenul meu a primit o citatie in care scria sa se prezinte la o anumita sectie pt k este acuzat de o fapta ce implica vatamare .... imi puteti explica ce ... (vezi toată discuția)

Costi1978	                   

Am si eu o intrebare pentru cine poate sa-mi raspunda. Mi s-a deschis un dosar penal pentru inselaciune . Fapta s-a petrecut in ianuarie 2013 si plangerea este ... (vezi toată discuția)
	                    Costi1978	                   

Am si eu o intrebare pentru cine poate sa-mi raspunda. Mi s-a deschis un dosar penal pentru inselaciune . Fapta s-a petrecut in ianuarie 2013 si plangerea este ... (vezi toată discuția)

nicoleta_85	                   

cum se numesc partile intr-o plangere penala ? (vezi toată discuția)
	                    nicoleta_85	                   

cum se numesc partile intr-o plangere penala ? (vezi toată discuția)