Mihaela Nevoie 
	    	Avocat

Mihaela Nevoie 
	    	Avocat	    

PAS22 
	    	Utilizator

PAS22 
	    	Utilizator	    

Gabriela PĂDURARIU 
	    	Alte profesii

Gabriela PĂDURARIU 
	    	Alte profesii	    

pt k este acuzat de o fapta ce implica vatamare ....
~ final discuție ~
 lavi_creata	                   

m-am trezit cu politia la usa ca as fi spart masina fostului meu prieten intr-o parcare al unui centru comercial...eu in ziua respectiva fusesem acasa cu ... (vezi toată discuția)
	                    lavi_creata	                   

m-am trezit cu politia la usa ca as fi spart masina fostului meu prieten intr-o parcare al unui centru comercial...eu in ziua respectiva fusesem acasa cu ... (vezi toată discuția)

mili999	                   

Acum 2 sapt am lovit un biciclist. Deocamdata astept sa vina certificatul medico-legal. Banuiesc ca acolo o sa scrie de cate zile de ingrijiri medicale a avut ... (vezi toată discuția)
	                    mili999	                   

Acum 2 sapt am lovit un biciclist. Deocamdata astept sa vina certificatul medico-legal. Banuiesc ca acolo o sa scrie de cate zile de ingrijiri medicale a avut ... (vezi toată discuția)

xuser	                   

Pe scurt:
In cazul in care am conversat cu o domnsioara pe internet, iar prietenul domnisoarei profitand de faptulul ca avea acces la adresa de Yahoo ... (vezi toată discuția)
	                    xuser	                   

Pe scurt:
In cazul in care am conversat cu o domnsioara pe internet, iar prietenul domnisoarei profitand de faptulul ca avea acces la adresa de Yahoo ... (vezi toată discuția)