avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1567 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general marfuri fara factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

marfuri fara factura

Buna ziua!
Am o intrebare.
Am cumparat un spactiu cu acte in regula, unde a functiona un magazin, proprietarul a vandut tot, inclusiv marfa/produsele pe care le avea in stoc, dar fara act/factura,
Eu mi-am deschis societate noua, si functionez in aceles spatiu cu acelas profil de dinainte cu produse aduse de mine cu acte.
Intrebarea me este.. Ce pot face legal ca sa pot include marfa/produsele sus mentionate in contabilitatea la societatea mea si sa le pot vinde?

Multumesc mult pentru ajutor/sfat

Cu mult Respect
roseossrl
Cel mai recent răspuns: rosossrl , utilizator 12:03, 15 Noiembrie 2011
Societatea este inchisa, de acea a vandut tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marfuri fara factura rosossrl rosossrl Buna ziua! Am o intrebare. Am cumparat un spactiu cu acte in regula, unde a functiona un magazin, proprietarul a vandut tot, inclusiv marfa/produsele pe ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea bonurilor fiscale in gestiune pana la emiterea facturilor ContSters137481 ContSters137481 Am si eu urmatoarea situatie: majoritatea supermarketurilor/magazinelor emit bonuri fiscale cu posibilitatea emiterii facturii in termen de cateva(1-7) zile ... (vezi toată discuția)
Monografie productie book2 book2 Primesc comanda de la pers. fizice intr-un showroom de prezentare pentru executarea unor perdele si draperi , eu comand materialul si execut comanta la ... (vezi toată discuția)