avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PRELUNGIRE SUSPENDARE SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PRELUNGIRE SUSPENDARE SRL

Buna ziua!

Detin o firma a carei activitate am suspendat-o, in anul 2009, pentru un an de zile. Perioada de suspendare a expirat in iunie 2010, moment din care nu am intreprins nici un demers de reluare a activitatii.

Doresc sa stiu daca pot in acest moment sa prelungesc perioada de suspendare a activitatii si care sunt demersurile pe care trebuie sa le fac in acest sens?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri

Cu respect
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 17:45, 15 Noiembrie 2011
Aveti cateva informatii la adresa www.avocatnet.ro/content/art...
La trecerea anului pentru care ati facut suspendarea anuntati biroul de asistenta juridica de la registrul comertului unde este inregistata societatea sa opereze din oficiu ( gratis)reluarea activitatii. Dupa ce activitatea apare reluata, depuneti o decizie/hotarare a asociatului unic/asociatilor de suspendare a activitatii pe o perioada de trei ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactivare firma suspendata sabina56 sabina56 Buna ziua.As dori sa stiu ce procedura trebuie urmata ptr.a reactiva o firma suspendata in 2009.Ce acte trebuie.Firma are sediul expirat.Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Expirare suspendare activitate - demersuri noi!? dumitru2000 dumitru2000 Suspendarea activitatii expira in 2 zile. Trebuie mers la ONRC cu o hot AGA prin care se mentioneaza ca deoarece expira suspendarea , se hotaraste reluarea ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate steriel steriel Buna seara, Am o firma a carei activitate a fost suspendata pe 30 aprilie 2009. As dori sa stiu ce pasi trebuie urmati pentru reluarea activitatii si cam ... (vezi toată discuția)