avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie constructie

Poate ca nu e locul potrivit dar nu stiu sigur. Pe noul cod civil exista o deschidere minima a unui teren pentru o autorizatie de constructie casa? Vreau sa cumpar un teren cu o deschidere de 12,10 metri si vreau sa stiu daca voi avea pb cu privirte la autorizatia de constructie.

Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2011
cerul, utilizator
Cel mai recent răspuns: Diana Ben Othmane , Avocat 23:26, 15 Noiembrie 2011
PT FERESTRE 2 m intre vecin si fereastra pt vedere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie pe hat cristinahalosta cristinahalosta poate sa ma ajute cineva cu niste informatii: la ce distanta fata de gardul vecinului se poate construi o cladire, daca e . spre proprietatea vecinului se ... (vezi toată discuția)
Distanța între construcții daca construim o casa cu etaj ?CITI METRII TREBUIESC lasati de gardul vecinului? daca au lasat si 3 geamuri inspre curtea mea ? (vezi toată discuția)
Geam aparut peste noapte Dana Dana vreau sa va cer parerea intr-o problema.La venirea din concediu am constatat ca vecinii si-au facut un geam care da spre curtea mea.Geamul este mai sus ... (vezi toată discuția)