avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... deducere suplimentara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

deducere suplimentara

Buna ziua

Exista limita de varsta pentru copilul major aflat in intretinerea parintelui pentru care acesta beneficiaza de deducere suplimentara pentru calcularea venitului impozabil?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters228228 , utilizator 22:44, 15 Noiembrie 2011
"copilul major ( despre minori e clar-sint intretinuti prin lege cu exceptia perioadei de virsta intre 16-18 ani ,daca sint angajati) este intretinut nelimitat, daca locuieste sau nu in acelasi imobil cu parintii, daca nu are venituri mai mari de 250 lei /luna si nu se afla in categoria celor de la pct (7)"

www.avocatnet.ro/content/for...

Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2011
ContSters228228, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere suplimentara cris33 cris33 As dori sa stiu pana la ce varsta pot fi trecuti copiii majori in intretinere, daca nu au venituri si in ce conditii. (vezi toată discuția)
Deducere suplimentara copil major cu venit 250 somaj anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca salariatul mai beneficiaza de deducere suplimentara pentru copil, care are varsta de 19 ani, nu mai continua cu ... (vezi toată discuția)
Deducerea suplimentara minori dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Un salariat poate beneficia de deducere suplimentara pentru copilul minor care: Cazul 1: are un venit peste 250 lei, de pilda bursa de ... (vezi toată discuția)