avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident auto

Revin cu urmatoarele amanunte,in urma accidentului s-a dispus expertiza auto,iar astazi am fost chemat la politie la cercetari penale.M-i s-a dat o copie dupa expertiza,din care rezulta ca nu am nici o vina pt producerea accidentului(toate intrebarile la care a trebuit sa raspunda expertul din partea politiei ,au fost in favoarea mea),,intrebarea mea este ;ce se va intampla mai departe cu dosarul,cam cat timp ar trebuii sa mai dureze?,ce urmeaza dupa expertiza?Va multumesc mult,si inca ceva ,cu permisul meu ce se va intampla?
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 10:00, 16 Noiembrie 2011
Daca s-a dovedit ca nu sunteti vinovat, nu vi se va suspenda permisul.Nefiind vinovat va trebui sa deschideti dosar de dauna(daca nu cumva ati si deschis deja) pe RCA-ul celui vinovat.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie pentru dosar antifrauda Cheater23 Cheater23 Buna ziua! Am deschis un subiect ceva timp in urma cu un accident in urma caruia trebuia sa-mi fac masina pe rca-ul celui care m-a lovit (vinovatul). Am ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu vatamare corporala grava Nata88 Nata88 Buna ziua, Sotul meu a fost implicat intr-un accident rutier, fiind victima cu fractura de femur si lezarea organelor interne + soc hemoragic, doua ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca valian valian Buna ziua am o intrbare putin mai delicata ;am gasit autoturismul lovit in parcare (foarte tare)autorul nu a ramas la locu faptei nici nu a anuntat pe nimeni ... (vezi toată discuția)