avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... facturi de penalitati
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

facturi de penalitati

Buna,
As dori sa stiu si eu daca in urma rezilierii unui contract se mai emit facturi de penalitati ? daca nu, cum se recupereaza suma ??
Cel mai recent răspuns: cristealiliana , utilizator 09:20, 18 Noiembrie 2011
tocmai pentru neplata s-a reziliat contractul dar dupa aceasta reziliere emit facturi lunare cu penalitati??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instintare de plata societate recuperari creante Kibedi Kibedi Buna ziua, am si eu o problema, din cauza unor probleme mari si de lunga durata am refuzat sa mai platesc o factura orange dupa care binenteles mi s-a reziliat ... (vezi toată discuția)
Neplata factura telefonie mobila tanasieadriana tanasieadriana Buna ziua ,am urmatoarea problema.Nu am putut sa mai achit la timp factura de telefonie si am ramas cu o datorie de 400lei.De curand am fost anuntata de catre ... (vezi toată discuția)
Datorie telefon alxxx alxxx În anul 2005 am încheiat un contract cu o firma de telefonie mobilă pe o perioadă de 1 an. După aproximativ 6 luni am pierdut telefonul mobil, iar până ... (vezi toată discuția)