avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prelungire punct de lucru si sediu social. Imi trebuie ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prelungire punct de lucru si sediu social. Imi trebuie AGA?

Trebuie sa depun un Act Aditional la un Ctr de Inchiriere pentru prelungirea unui pc de lucru si un Act Aditional la un Ctr de Comodat pentru prelungire sediu social.
Am nevoie si de AGA?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Happyend , utilizator 13:22, 17 Noiembrie 2011
Da
Sper sa nu gresesc dar nu cred ca este nevoie. Actele aditionale se ataseaza la contracte. Nu cred ca este nevoie de AGA. Doar semnate de catre ambele parti. Nu trebuie depuse niciunde din cate stiu eu. Daca gresesc va rog sa ma corectati.
Nu este nevoie de AGA pentru prelungire valabilitate sediu/ punct de lucru.
Luati un dosar (neaparat cu sina) in care puneti actul aditional, delegatie, copie CI, si formularul 6 (parca..) de la Registrul Comertului.
Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2011
Happyend, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire valabilitate punct de lucru CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Pentru prelungirea valabilitatii punctului de lucru este necesara redactarea hotararii AGA si facut dosar pt depunere mentiuni sau este de ajuns sa depun ... (vezi toată discuția)
Prelungire sediu social. am nevoie de aga? adela05 adela05 1. Daca am un SRL cu sediu social expirat, pentru a depune Act Aditional la ctr de comodat, trebuie sa am si AGA?? 2. Si daca ctr de comodat este expirat din ... (vezi toată discuția)
Prelungire sediu social cristina_vilceanu cristina_vilceanu Ma ajuta si pe mine cineva? N-am lucrat niciodata cu Registrul Comertului si trebuie neaparat sa fac o prelungire de sediu social. Care e procedura? (vezi toată discuția)